Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Om oss

Vi har hovedkontor i Myrvågsenteret i Herøy kommune. Med kort avstand til kommunene Sande, Ulstein, Hareid, Ørsta, Volda.

Vi leverer elektrosterkstrømsinstallasjoner, Termografi, Kontroll av elektriske anlegg, Brann- og ledelyssystemer.

Vi er  i dag 12 ansatte, derav 8 på full stilling fordelt på 1 lærling,1 hjelpearbeider og 6 fagarbeidere.

ELEK 24 AS ble startet i 2014 av Arne Åsemyr og Radoslaw Uzynski. Begge har  lang erfaring fra elektro-bransjen, både på land og sjø.

Vi har siden oppstart hatt fokus på godt handverk og god service. Noe vi skal forsette med. Vi har erfarne og kunnskapsrike medarbeidere som er klar til å hjelpe deg med det du måtte ønske.

ELEK24 er medlem i den landsomfattende Elkonor kjeden.

ledelse

Krister Kjellevold

Krister staret hos oss i ELEK 24 AS våren 2017. Han har tidligere jobbet for selskap Storm Elektro, Rolls-Royce Marine og Ahlsell.  Han har flere års erfaring som elektriker, og då blandt annet som prosjektleiar.

Krister har fagbrev som elektriker, og er klar for å hjelpe deg med dine oppdrag. 


Radoslaw Uszynski

Radoslaw var med i oppstarten av ELEK 24 og fungerer i dag som prosjektleiar for selskapet.

Radoslaw har lang erfaring fra elektroarbeid, både i Polen, USA og Norge. Han kom frå USA til Norge i 2010 og har vert kollega med Arne siden. 


Arne Åsemyr

Arne Åsemyr er daglig leiar og Installatør i ELEK 24 AS. Han har utviklet selskapet siden 2014 sammen med Radoslaw Uszynski. 

Arne har mange års erfaring innen elektro faget. Han har tidligere jobbet for selskaper som System Electro, Ulstein Elektro, Elek, Rolls-Royce Marine, Elcontact samt erfaring fra arbeid på sjø i selskapene Royal Carribean Int. og ELEK AS.